Schrijf je in voor Apenstaartjaren 2024

Schrijf je in voor Apenstaartjaren 2024 Je inschrijving voor Apenstaartjaren 2024 wordt verwerkt door Mediaraven vzw. Lees voor je inschrijft de annulatievoorwaarden en de privacyvoorwaarden na.

Persoonlijke informatie

Als je niet inschrijft vanuit een organisatie, maar als individu, mag je dit veld leeg laten.
 

Keuzesessies

Kies voor de 3 keuzemomenten welke sessie je wenst bij te wonen. Bij het onthaal op de studiedag zelf krijg je nog eens een bevestiging van je keuze. We laten je dan ook weten of je eventueel nog van sessie kan wisselen.
 

Facturatiegegevens

Je deelname aan de Apenstaartjaren studiedag 2024 kost 135 euro (vrij van BTW). Vul hieronder je facturatiegegevens in. Op het opgegeven mailadres ontvang je de factuur voor je deelname. Na betaling is je inschrijving definitief.
 
Geef in het opmerkingenveld hieronder het bestelbonnummer op of stuur een mailtje naar facturatie@mediaraven.be wanneer dit nummer gekend is.

Opmerkingen

Heb je nog opmerkingen in verband met je deelname of de facturatie? Laat ze dan hieronder achter.
Door op "registreren" te klikken, stem je in met de annulatie- en privacyvoorwaarden van Mediaraven vzw en geef je ons de toestemming om je gegevens te verwerken in functie van je deelname aan de Apenstaartjaren-studiedag 2024.
ontwikkeld door
Mediaraven vzw